Camouflage

Camouflage, het juiste materiaal is al een half resultaat

Camouflage is zeer belangrijk tijdens de jacht. Als jager wilt u zichzelf verbergen op een efficiënte manier. En ook als drijver wilt u zo weinig mogelijk opvallen. Comfort, gebruiksgemak en vanzelfsprekend ook het effect van onzichtbaar te zijn zijn cruciaal voor een goede jacht. Ook bij het observeren van wild is camouflage onontbeerlijk. U wilt de dieren niet verstoren en u wilt zo veel en zo lang mogelijk kunnen observeren. Net zoals u het juiste jachtgeweer, de juiste verrekijker of de juiste gehoor- en oogbescherming kiest, kiest u de juiste producten om uzelf onzichtbaar te maken. U kunt zichzelf op vele manieren onzichtbaar maken, maar er is maar één manier de juiste: het juiste materiaal op het juiste moment.

De juiste camouflage voor elke situatie

De natuur verandert, de kleuren in de omgeving veranderen en u oefent niet altijd dezelfde activiteiten uit. Daarom kiezen wij bij Jacht en Buitengebied voor een uitgebreid assortiment aan camouflageproducten. Wij hebben bijvoorbeeld heel wat camouflagenetten van verschillende afmetingen. Maar wij hebben ook aandacht voor het uitzicht van het camouflagenet. Een net voor de winter ziet er totaal anders uit dan een net voor de herfst of de lente. Niet alleen onze netten, maar ook onze jachtschermen zijn in verschillende camouflagekleuren te verkrijgen. Gaat u met uw hond op stap? Denk dan ook aan een camouflagetent voor uw dierlijke jachtcompagnon. Of wilt u bijvoorbeeld ook in liggende houding onzichtbaar zijn? Ook daar hebben wij aan gedacht. In onze webshop vindt u hiervoor laydown materiaal in camouflage-uitvoering. In welke situatie ook onzichtbaar wilt zijn, wij hebben er het juiste product voor.

Wij hebben oog voor details

Als u aan een jacht deelneemt of u wilt observaties doen, denk dan aan alle details voor uw camouflage. Hoe meer u zichzelf onzichtbaar maakt, hoe meer u zult genieten van uw buitenactiviteiten. Naast uw vest in camouflagekleuren, kiest u ook voor een camouflage pet, een volledig camouflagepak of een camouflagepet met sluier. Kleinere items zoals uw patroongordel of patroontas zijn bij voorkeur ook in camouflageprint. Wij hebben ze in ons gamma! Ook de draagzakken van bijvoorbeeld uw camouflagescherm zijn helemaal in camouflageprint uitgevoerd. U gaat helemaal op in de omgeving, en dat is ook de bedoeling. Heeft u nog andere zaken voor ogen die u niet onmiddellijk in onze webshop vindt? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder! Bekijk ons aanbod regelmatig, er komen voortdurend nieuwe producten bij.

Kies voor kwaliteit voor uw camouflage materiaal

Bij Jacht en Buitengebied gaan wij enkel voor kwaliteit. Of het nu over kleding, camouflagenetten of -schermen gaat, u wilt enkel het beste voor uw passie. Ons materiaal is door en door getest en wij werken uitsluitend samen met gerenommeerde merken. Al ons camouflagemateriaal is grondig getest en is makkelijk om mee te werken. Wij staan u ook graag bij als u meer informatie wilt of als u nog vragen heeft over onze artikelen. Neem gerust contact op en stel uw vragen via telefoon of via mail. Onze medewerkers helpen u het juiste camouflagemateriaal te kiezen!

Gratis verzending vanaf € 125

Veilige Betaalmethode

Prijs/Kwaliteit!

14 dagen bedenktijd!

Design by InStijl Media | Powered by Lightspeed RSS

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »