Jachtmessen

Geniet volop van de jacht met een professioneel jachtmes

Als u van jagen houdt, dan wilt u van begin tot einde met degelijk materiaal werken. Een jachtmes dat volledig aan uw eisen voldoet, mag in uw uitrusting niet ontbreken. Bij Jacht en Buitengebied hebben wij een groot aanbod aan jachtmessen. Als u twijfels mocht hebben over welk jachtmes te kiezen, contacteer ons gerust. Wij geven u professionele raad!

Een jachtmes volledig naar uw wensen

Het villen van wild en het versnijden van het vlees gebeurt door elke jager op een eigen manier. Daarom bieden wij een zeer uitgebreid gamma aan jachtmessen aan. De handgreep moet voorzien zijn van de perfecte inkepingen voor de vingers. Een speciaal gevormd lemmet met een voorziening om de duim te kunnen plaatsen, maakt dat het jachtmes nog beter kan gestuurd worden. U kiest bijvoorbeeld voor een houten of een kunststof handgreep. Zoekt u een jachtmes met een snijhaak, ook guthook genoemd? Wij hebben ze! Met dit type van messen vilt u het wild zonder dat u de ingewanden beschadigt. Wat het lemmet betreft heeft u keuze tussen bijvoorbeeld RVS en staal. Elke jager heeft zijn eigen voorkeur en daarom hebben wij meerdere types van handgrepen en lemmets in ons assortiment.

Wij hebben oog voor de praktische kant

Jagen wordt pas prettig als u gebruiksvriendelijk materiaal heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid van een mes dat u makkelijk met één hand open knipt. Heeft u graag een handvat met antislip afwerking zodat u ook bij vochtig weer makkelijk werkt? Bij Jacht en Buitegebied hebben wij ze! Of wat denkt u van een mes waarbij u zeer makkelijk de bladen kunt vervangen, in functie van wat u met het mes wilt aanvangen? Details zoals een draaglus aan uw jachtmes en een bijgeleverde schede zullen u het leven als jager een stuk makkelijker maken. Jaagt u op zwaarder wild en is een mes soms niet voldoende om door bot te snijden? Dan hebben wij voor u een oerdegelijke bot-wildzaag. Vraag gerust ons advies als u ideeën heeft hoe uw persoonlijke jachtmes moet zijn.

Kies u voor een volledige set?

Als u zoekt naar een jachtmes, overweeg dan een set van messen. Een speciaal mes voor elke handeling is zeer praktisch. Om te villen gebruikt u een ander mes dan om vlees te snijden of uit te benen. Of misschien wilt u voor de ene wildsoort andere messen gebruiken dan voor de andere wildsoort. Een set van jachtmessen biedt u dan ook meer mogelijkheden. U krijgt er ook een draagzak of draagkoffer bij. Dit is altijd mooi meegenomen!

Uw jachtmessen zijn onze zorg

Om uw jachtmessen in perfecte staat te houden, is een messenslijper onontbeerlijk. Ontdek de verschillende slijpers op onze website!
Als u vragen heeft over de verschillende types van jachtmessen, het gebruik ervan of de kwaliteit, laat het ons gerust weten. Wij geven u advies en beantwoorden uw vragen. Samen met u zoeken wij naar het perfecte materiaal om uw jachtactiviteiten nog aangenamer te maken!

Gratis verzending vanaf € 125

Veilige Betaalmethode

Prijs/Kwaliteit!

14 dagen bedenktijd!

Design by InStijl Media | Powered by Lightspeed RSS

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »