Wildcamera's

Wildcamera, dé tool om dieren te spotten

Een wildcamera toevoegen aan uw jachtuitrusting is geen overbodige luxe. Wildcamera's zijn zeer nuttige tools om dieren te spotten, beelden te schieten of gewoon om vast te stellen waar een bepaald dier zich op een bepaald moment bevindt. Jachtcamera's worden alsmaar meer technisch hoogstaand en daarom helpen wij u graag om de juiste camera te vinden.

Welke wildcamera is geschikt voor u?

Bij wildcamera's leest u best heel grondig de technische specificaties. Vergelijk verschillende types en verschillende merken met elkaar. Een aantal punten waar u dient op te letten zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe groot is het bewegingsveld dat door de detector wordt geactiveerd? Kiest u voor 60°, 90°...?
  • Voor welke temperaturen is de wildcamera geschikt? Zo bestaan er bijvoorbeeld camera's die extreme temperaturen van -30°C tot 70°C aankunnen.
  • Wat wilt u precies aan de beelden kunnen toevoegen: tijd, locatie, maanfase, temperatuur...?
  • Wilt u bij uw camera wifi mogelijkheden? Wilt u uw camera van op afstand kunnen bedienen of de beelden via e-mail of mms verzenden?
  • Time-lapse modus: mogelijkheid om verschillende intervallen in te stellen.
  • Bekijk de trigger-snelheid.
  • Let op de beeldresolutie en de videoresolutie.
  • Heeft de wildcamera een telefoonfunctie? Dit kan zeer nuttig zijn in noodsituaties.
  • Denk ook aan zaken zoals USB-aansluiting, stroomvoorziening en eventueel zonnepaneel mogelijkheid.

Dit is slechts een kleine greep uit de vele specificaties die uw keuze bepalen. Laat u vooral goed adviseren om tot de juiste keuze te komen.

Waarvoor gebruikt u uw wildcamera?

Een wildcamera kopen is een mooie investering. Dit type van camera's is zeer sterk, ze zijn weerbestendig en ze zijn altijd voorzien van een camouflage-afwerking. U kunt met uw wildcamera handmatig beelden schieten, maar u kunt de camera ook opstellen om dieren op te sporen en te observeren. Wildcamera's worden vaak ook gebruikt als beveiligingscamera's. Ze worden opgesteld bij voederplaatsen en nesten. Ook voor de bewaking van loodsen en stallen worden ze veelvuldig ingezet.

Nuttige accessoires voor uw camera

Een aantal accessoires zorgen ervoor dat u nog meer van uw camera geniet. Een praktische draagriem is misschien al bij uw camera geleverd. Een grondstatief zorgt voor zeer stabiele en scherpe beelden. Een beschermkast, inclusief wandsteun, zorgt ervoor dat er niets kan gebeuren met uw camera die u zomaar in het wild wilt ophangen.

Een wildcamera online kopen? Het kan perfect!

Met een paar muisklikken haalt u uw camera naar keuze in huis. Bent u er nog niet goed uit welke u precies zou aankopen? Contacteer ons via telefoon of mail of via het invulformulier op onze website. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij uw keuze van jachtcamera!

Gratis verzending vanaf € 125

Veilige Betaalmethode

Prijs/Kwaliteit!

14 dagen bedenktijd!

Design by InStijl Media | Powered by Lightspeed RSS

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »