Een wapenkluis voor totale veiligheid

Als u een fervent jager bent, dan wilt u uw hobby voor 100% veilig kunnen uitoefenen. Zowel op het terrein als thuis wilt u niet dat uzelf of iemand anders iets overkomt. Een wapenkluis waarin u uw jachtwapens veilig opbergt is onontbeerlijk voor jagers. Er bestaan verschillende wapenkasten. Als u advies wilt over welke wapenkluis het beste past bij uw activiteiten, contacteer ons gerust. Wij staan klaar voor u om u te helpen de juiste keuze te maken.

Welke wapenkluis kiest u?

In het aanbod van Jachtenbuitengebied.be vindt u diverse types van wapenkluizen. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een kluis met of zonder extra opbergruimte. Er is de mogelijkheid om te kiezen voor een binnenkluis waarin u munitie en kostbaarheden wilt opbergen. Bekijk ook of de houders voor uw wapens uitgerust zijn met schuimvilt. Dit biedt extra bescherming voor uw wapens. En ga na of er ruimte is voor uw wapen inclusief gemonteerde kijker. Het aantal wapens dat u kunt wegbergen in de kast is natuurlijk ook van belang bij uw keuze. Naast deze functionaliteiten kunt u ook nog kiezen tussen verschillende kleuren. Waarom zou u immers uw wapenkluis niet mogen aanpassen aan uw interieur?

100% veiligheid verzekerd voor uw wapenkluis

Wilt u een wapenkluis kopen? Wij bieden enkel kluizen aan die voldoen aan de Belgische en Nederlandse wapenwet. De kasten zijn op allerlei gebieden zodanig beveiligd dat inbraak of ongelukken tot een minimum beperkt worden. Denk bijvoorbeeld aan een kluis met een elektronisch codeslot. Of heeft u liever een wapenkluis met een dubbelbaard veiligheidsslot waarbij u twee sleutels nodig heeft om de kluis te openen? Of denk aan het sluitwerk van de kluis. Massieve sluitstangen en dubbelwandige deuren met aanboorbescherming verhogen de veiligheid van de kluis. Wilt u een wapenkast die u in de muur kunt verankeren? Wij hebben ze in ons gamma!
U wilt niet alleen dat uzelf en uw omgeving veilig is voor uw wapens. U wilt ook dat uw wapens zelf veilig opgeborgen zijn. Daarom bieden wij ook kluizen aan die brandwerend zijn. Zo blijven uw wapens zelfs bij brand veilig achter slot en grendel.

Een wapenkluis kopen via onze website? Het kan!

Van zodra u start met uw passie als jager, denkt u er best aan een wapenkluis te kopen. Veiligheid gaat boven alles. En u kunt bij ons makkelijk en zonder problemen via internet een wapenkluis kopen. Als u nog vragen heeft over de aankoop van een wapenkast, laat het ons gerust weten! Aarzel niet langer en ga nu voor perfecte veiligheid met een van onze wapenkasten.

Gratis verzending vanaf € 125

Veilige Betaalmethode

Prijs/Kwaliteit!

14 dagen bedenktijd!

Design by InStijl Media | Powered by Lightspeed RSS

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »