Regenkledij

Regen is nu eenmaal een gegeven in onze streken. U heeft er dan ook regelmatig mee te maken als u gaat jagen of als u andere activiteiten buiten wilt doen. Maar met de nodige regenkledij zoals een regenjas of regenbroek, hoeft u niets te missen van uw activiteiten. Bij Jacht en Buitengebied helpen wij u graag om de gepaste regenkledij te vinden!


Regenkledij, meer dan een jas, laarzen en een hoed

Uiteraard zijn degelijke laarzen nodig als u bij regenweer naar buiten gaat. Deze hebben wij ook in onze collectie. Maar er is uiteraard meer. Een regenjas is onmisbaar als u naar buiten gaat en regen verwacht. Onze regenjassen zijn speciaal gemaakt voor een actief leven, ook als het regent of sneeuwt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wind- en regendichtheid dankzij waterdichte naden en de mogelijkheid om de regenjas aan de polsen te sluiten met klittenband. Met een elastische koord en een stopper past u de jas voor 100% aan. Een binnenzak beschermt uw persoonlijke zaken tegen de regen. Denk ook aan rugventilatie voor nog meer comfort. En wij hebben ook oog voor het gewichtt van de jas. Onze regenjassen zijn lichtgewichten zodat ze u niet storen bij uw activiteiten.


Regenkledij voor uw benen: welke regenbroek kiest u?

Als u aan regenkledij denkt, denkt u misschien automatisch ook aan een regenbroek. Maar bij ons is een regenbroek niet zomaar een broek tegen de regen. Wij denken ook aan uw comfort. Denk bijvoorbeeld aan verstelbare pijpen zodat uw broek perfect aansluit wanneer u ze over uw laarzen wil dragen. Of denk aan elastiek in de taille waardoor uw regenbroek nog beter aansluit. Wij hebben bijvoorbeeld ook een full-zip overbroek die u zeer makkelijk over uw andere kledij aanbrengt en terug verwijdert. Dit geeft u extra mogelijkheden.

Alternatieven voor uw regenbroek: beenpijpen en beenkappen
Afhankelijk van welke activiteiten u precies wilt doen, kan u ook voor andere regenkledij kiezen. Misschien is er helemaal geen regen op komst maar zijn het gras en de struiken nog nat van een recente regenbui. Of u wilt zichzelf beschermen tegen scherpe takken en doornen. Dan heeft u misschien genoeg aan beenpijpen of beenkappen. Het zijn kledingstukken die u zeer makkelijk en snel over uw gewone kledij aantrekt. Ze beschermen u precies zoals het nodig is zonder dat u zich helemaal moet aan- een uitkleden. Bekijk eens hoe de ontwerpers van deze regenkledij letten op details. Ritsen, trekkoorden en elastiek doen deze regenkledij perfect passen.


Laat u adviseren door Jacht en buitengebied

Als u van plan bent om een regenjas, regenbroek of andere regenkledij aan te kopen, vraag ons gerust raad. Of heeft u nog andere zaken nodig voor de jacht? Wij zijn er voor u! Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in kleding en benodigdheden voor de jacht en het buitenleven en wij adviseren u graag. Contacteer ons gerust via telefoon of mail. Of stuur ons een berichtje via ons invulformulier. Wij geven u professionele raad zodat u nog beter uitgerust bent voor uw buitenactiviteiten.

Gratis verzending vanaf € 125

Veilige Betaalmethode

Prijs/Kwaliteit!

14 dagen bedenktijd!

Design by InStijl Media | Powered by Lightspeed RSS

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »