GPS hond

Een gps tracker voor de hond, efficiënte training

Als u een jachthond wenst op te leiden, dan gebeurt dit met veel geduld en met veel kennis. De bedoeling is dat uw jachthond volledig gehoorzaam wordt en tijdens de jacht precies doet wat u van hem verwacht. Een gps tracker voor de hond is een zeer efficiënte tool om uw hond te trainen in zijn bewegingen en zijn gedrag. De gps trackers voor de hond die u in onze webshop vindt, zijn gebaseerd op de laatste technologieën. Bij Jacht en Buitengebied kiezen wij daarom hoogwaardig materiaal als het gaat om uw hond perfect af te richten.

Een gps tracker voor de hond, hoe werkt dit?

Zoals het woord het zegt, deze gps tracker volgt uw hond in al zijn bewegingen. Het registreert de bewegingen op basis van gps-coördinaten en brengt dit in letterlijk in kaart. U krijgt de gegevens duidelijk en overzichtelijk via uw smartphone of computer. Bij bepaalde types gps trackers kunt u de e-collar functie van op afstand uitschakelen. En bij bepaalde types krijgt u een melding wanneer uw hond zich naar een plek begeeft die u niet wilt. U kunt als het ware een virtuele omheining creëren om uw hond binnen deze zone te houden. U weet dus op elk moment, in real time, waar uw hond zich bevindt. Omdat dit systeem met gps werkt, kunt u bij wijze van spreken van op elke plek op de wereld uw hond in het oog houden, waar hij zich ook bevindt.

Waarom kiezen voor een gps tracker?

Een gps tracker voor de hond kan dienen als onderdeel van de training. U corrigeert hem als hij op een gebied komt waar hij niet mag zijn. Maar tijdens de jacht of bij wandelingen in de natuur gebeurt het wel eens dat uw hond uit het zicht verdwijnt en dat u hem niet onmiddellijk terugvindt. U krijgt dan de exacte locatie van uw hond en weet precies waar hij is. Een gps tracker kan ook dienen om uw hond van op afstand in de gaten te houden. U wilt bijvoorbeeld dat uw hond een terrein bewaakt waar u niet altijd zelf aanwezig bent. In dat geval kunt u vanop een locatie zijn bewegingen volgen en bent u zeker dat hij in dat terrein aanwezig is of niet.

Welke gps tracker kiest u voor uw hond?

Wij hebben in ons gamma gps trackers die u aan de bestaande halsband van uw hond vasthecht. Of u kiest voor een halsband mét gps tracking systeem. Voor onze webshop kiezen wij enkel maar degelijke merken die hun diensten voldoende bewezen hebben. Voor jagers, drijvers en andere actieve buitenmensen is het een must om hun hond in toom te houden. Kies daarom voor uw hond de perfect gps tracker. Lees goed de specificaties per product. Als u nog vragen heeft hoe dit systeem precies werkt, en welk systeem het beste bij uw activiteiten en bij uw hond past, contacteer ons gerust. Wij zijn te bereiken via telefoon of via mail. Jacht en Buitengebied staat u graag bij om uw buitenactiviteiten nog aangenamer te maken!

Gratis verzending vanaf € 125

Veilige Betaalmethode

Prijs/Kwaliteit!

14 dagen bedenktijd!

Design by InStijl Media | Powered by Lightspeed RSS

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »