• firedog Standard dummy 500 g khaki met vos vel

firedog Standard dummy 500 g khaki met vos vel

Informatie

Deze standaard dummy 500 g met vossenbont als gevolg van het korte lichaam en de ronde diameter zorgt voor een betere grip tijdens het ophalen. Een vossenbontring in het midden van de dummy bereidt de hond voor op het werken met pelsport. Onmisbaar in jachttraining, vooral in combinatie met geuren biedt het een uitstekende training voor correct volgen, jagen en terughalen voordat het echte spel wordt gebruikt. Dummy is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, gedeeltelijk bedekt met vossenbont, bruikbaar met trainingsgeuren.

Materiaal: 100% canvas, vossenbont
Lengte: ca. 23 cm
Diameter: ca. 9 cm

Let op: Dummies zijn geen speelgoed en zijn niet bedoeld om te spelen en te slepen! Dummy vervangt het trainingsspel en het doel ervan is het trainen van ophaal- en jachttraining. Laat uw hond niet onbeheerd achter met de dummy en laat hem niet kauwen.

Als de dummy's nat zijn na het trainen, laat ze dan vrij in de lucht drogen, niet in direct zonlicht.
Om een ​​mogelijk letsel aan u en uw hond te voorkomen, dient u regelmatig de status van uw trainingsapparatuur te controleren. Als u schade ontdekt, gebruik deze dan niet.

Gratis verzending vanaf € 125

Veilige Betaalmethode

Prijs/Kwaliteit!

14 dagen bedenktijd!

Design by InStijl Media | Powered by Lightspeed RSS

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »