• Ballistol snel bruineermiddel 50 ml

Ballistol snel bruineermiddel 50 ml

Informatie

Bruineermiddel Beschrijving:
Oud en versleten staal wordt weer als nieuw, na behandeling met het Klever bruineermiddel. Lange dompelbaden en beitsen hoeven niet meer. Met het Klever bruineermiddel bespaart u zo tijd en geld. Door de geoptimaliseerde formule is het bruineermiddel een nog betere hulp voor de vakman en de leek. Met het Snelbruineermiddel van Klever kunt u elk staal (tot 3% chroomgehalte) en ijzer vlekkeloos bruineren. Het bruineermiddel is geschikt voor verbetering van beschadigde bruineringen als ook voor een compleet nieuwe bruinering en voor het bruineren van componenten in bedrijf en industrie.


Gebruik:
De te bruineren metalen met Robla Ontvetter grondig ontvetten. Breng met een penseel het snelbruineermiddel aan op de te bruineren vlakken. Laat het bruineermiddel 3 min. inwerken. Er ontstaat een geel/witte aanslag die u met water afspoelt. Aansluitend het metaal met een zachte doek drogen. Tot slot spuit u de gebruineerde metalen in met Ballistol Universele-Olie of met Gunex.
Daarmee is het gehele bruineerproces, van voorbereiding tot einde, binnen ongeveer 10 min. klaar. Zo hebt u een langdurige en slijtvaste bruinering, goedkoop, snel en eenvoudig. Denk er wel aan dat staal tot 3% chroomgehalte probleemloos te bruineren is.

Gratis verzending vanaf € 125

Veilige Betaalmethode

Prijs/Kwaliteit!

14 dagen bedenktijd!

Design by InStijl Media | Powered by Lightspeed RSS

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »