• Ballistol Set wapenreiniging

Ballistol Set wapenreiniging

  • - 11 praktische reinigingsmiddelen voor pistolen en geluiddempers - alles voor materiaalonderhoud in slechts één set - incl. Ballistol-verhaal - ook een welkomstgeschenk voor alle wapenbezitters
  • Merk: Ballistol
  • 80,00 Incl. btw

  • Beschikbaarheid: Niet op voorraad
  • Levertijd: Onbekend

Informatie

Hoogwaardige complete set met alles wat je nodig hebt voor de zorgvuldige verzorging van wapens en hun toebehoren. Biedt een zeer goede basis en is daarom ook een welkomstgeschenk voor alle wapenbezitters.

Inhoud

Pistoolonderdelenreiniger 250 ml: De pistoolonderdelenreiniger is ontworpen met meer dan 110 jaar ervaring in het verzorgen en reinigen van pistolen. Het reinigt alle oppervlakken grondig, snel en toch voorzichtig. Er is ook citruskracht en een zeer aangename geur. Zoals alle ontvetters van Ballistol ventileert de pistoolonderdelenreiniger zonder residu achter te laten.
 
Gunex speciale pistoololie 50 ml: Gunex oliespray is zeer effectief, universeel en milieuvriendelijk. Gunex biedt langdurige bescherming tegen roest, nooit tandvlees en is perfect voor langdurige conservering.
 
Robla Solo MIL vatreiniger 65 ml: al tientallen jaren bewezen door jagers en schutters en in militair gebruik wereldwijd. Gebruikers waarderen de tonreiniger vooral vanwege de snelle werking, de hoge effectiviteit en het gebruiksgemak. De loopreiniger is neutraal ten opzichte van staal, nikkel en chroom. Robla Solo MIL bestaat uit een bijzondere combinatie met ammoniak. Hiermee worden niet alleen vegen van koper, tombac en zink verwijderd, maar ook loodvlekken, zoals die in jachtgeweren en luchtpistolen voorkomen.
 
Geluiddemperreiniger 500 ml: De geluiddemperreiniger van Ballistol lost automatisch verbrandingsresten op en neutraliseert deze. Resten in de vuile geluiddemper kunnen eenvoudig worden losgemaakt en uitgespoeld.

Ballistol universele olie 50 ml: voor handwerk, huis of hobby, voor verzorging, bescherming, reiniging of smering - de juiste olie voor 1.000 dozen en meer. Roestbescherming, smeerolie, onderhouds- en reinigingsmiddel in één. Milieuvriendelijk.
Ballistol universele oliedoekjesdoos:
Ballistol is het allround product in de wapenverzorgingsset. Van voorraadonderhoud tot het reinigen van vaten tot conservering, Ballistol is al meer dan 110 jaar beproefd en getest op het gebied van pistoolonderhoud.
 
GunCer keramisch pistoolvet 10 g: GunCer pistoolvet met keramisch additief is een modern hightech pistoolvet. GunCer zorgt voor functionele betrouwbaarheid en schietnauwkeurigheid.
 
Snelle bruining 50 ml: Afhankelijk van de inwerktijd zorgt de bruining voor een diepzwarte finish en is zowel geschikt voor reparaties bij beschadiging als voor het volledig bruinen van wapens. Hier vindt u de gedetailleerde polijstinstructies.
 
Koudontvetter spray 200 ml: Zorgt voor technisch zuivere ontvetting en is de beste basis voor alle verdere behandelingen zoals bruinen, conserveren, schilderen en nog veel meer.
 
Pistoolreinigingsset: De wapenreinigingsset van de uitvinder van wapenolie wordt gebruikt voor het eenvoudig reinigen van de wapenmechanica zoals slot en scharnieren en alle andere moeilijk bereikbare plaatsen. Pistoolreinigingsgereedschap.
 
Set rubberen kurken: drie loopstoppen voor alle kalibers om de geweerloop of de geluiddemper af te sluiten voor reinigingsdoeleinden. De rubberen kurken zijn conisch van vorm. Perfect voor het vullen van de geweerloop met loopreiniger of voor het vullen van de geluiddemper met geluiddemperreiniger. De drielooppluggen of geluiddemperpluggen hebben de volgende afmetingen om alle kalibers te dekken: Rubberen looppluggen klein: 5 mm tot 9 mm voor luchtgeweren en kleine boring, rubberen looppluggen medium: 8 mm tot 20 mm en rubberen looppluggen groot: 10 , 5 mm tot 14,5 mm.
 
Ballsitol Story: The Ballistol Story is een ingebonden boekje en het meest uitgebreide en tegelijkertijd meest compacte leesmateriaal over Ballistol in papieren vorm.
 
Gun care breviary: Het Gun Care Breviary is ook een ingebonden boekje en bevat de kennis van de uitvinder van pistoololie uit meer dan 110 jaar ervaring in pistoolonderhoud en -reiniging - absoluut het lezen waard.
 

Gratis verzending vanaf € 125

Veilige Betaalmethode

Prijs/Kwaliteit!

14 dagen bedenktijd!

Design by InStijl Media | Powered by Lightspeed RSS

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »