• Ballistol bruineermiddel set
  • Ballistol bruineermiddel set

Ballistol bruineermiddel set

Informatie

Inhoud:

  • universele olie 50ml
  • robla koudontvetter 50 ml
  • bruineermiddel 50 ml
  • 2 paar Nitril-wegwerphandschoenen
  • 2 borstels
  • 2 poetsdoek

 

universele olie:

van Klever is een van de weinige alkalische oliën. Als alkalische olie en spray is Ballistol Universele Olie zeer effectief, universeel en milieuvriendelijk. Ballistol verzorgt, smeert, desinfecteert en beschermt tegen corrosie, kruipt in de kleinste hoekjes en verhardt niet, zelfs niet na jaren. Het is biologisch afbreekbaar en irriteert de huid niet. Ballistol kan vanwege zijn samenstelling niet verharden en is door zijn farmaceutische bestanddelen ook toegelaten in bepaalde onderdelen van de voedingsindustrie.

Robla Ontvetter, Koudreiniger en vetoplosser:


Robla Ontvetter is een effectieve vetoplosser en koudreiniger van Ballistol.
Robla Ontvetter en Koudreiniger van Ballistol verwijdert olie, vet, roest, nicotine, ingedroogde en verharde olie, dieselbezinksel en andere organische vervuilingen van alle metalen, kunststoffen, glas en vele andere materialen. Daarom kan de Ontvetter en de Koudreiniger gebruikt worden als een universele reiniger en is geschikt voor garage, industrie, kantine, restaurant, huishouden, bedrijfsschoonmaak, installateur en in de sport.
Robla Ontvetter en Koudreiniger is een ideale vetoplosser ter voorbehandeling van oppervlakken die behandeld gaan worden met andere middelen bv. lak, bruinering etc. Ook voor het verwijderen van vetresten, lijmresten en voor het oplossen van stickers is Robla Ontvetter en koudreiniger geschikt.
Koudontvetter en Koudreiniger in blik zijn zeer geschikt voor gebruik met penseel, borstel of met een geschikte handsproeier. Overal, waar men doelgericht vetoplosser wenst aan te brengen of als men het aangrenzende oppervlak niet wil raken is het blik ideaal.
De spuitbus is bijzonder geschikt voor het egaal en gelijkmatig opbrengen van de vetoplosser als ook voor het bereiken van plaatsen waar het penseel niet bij kan. In plaats van de spray kunt u ook de milieuvriendelijke handsproeier gebruiken die u kunt vullen met Ontvetter en koudreiniger uit blik.

Bruineermiddel :

Oud en versleten staal wordt weer als nieuw, na behandeling met het Klever bruineermiddel. Lange dompelbaden en beitsen hoeven niet meer. Met het Klever bruineermiddel bespaart u zo tijd en geld. Door de geoptimaliseerde formule is het bruineermiddel een nog betere hulp voor de vakman en de leek. Met het Snelbruineermiddel van Klever kunt u elk staal (tot 3% chroomgehalte) en ijzer vlekkeloos bruineren. Het bruineermiddel is geschikt voor verbetering van beschadigde bruineringen als ook voor een compleet nieuwe bruinering en voor het bruineren van componenten in bedrijf en industrie.

Gebruik:
De te bruineren metalen met Robla Ontvetter grondig ontvetten. Breng met een penseel het snelbruineermiddel aan op de te bruineren vlakken. Laat het bruineermiddel 3 min. inwerken. Er ontstaat een geel/witte aanslag die u met water afspoelt. Aansluitend het metaal met een zachte doek drogen. Tot slot spuit u de gebruineerde metalen in met Ballistol Universele-Olie of met Gunex.
Daarmee is het gehele bruineerproces, van voorbereiding tot einde, binnen ongeveer 10 min. klaar. Zo hebt u een langdurige en slijtvaste bruinering, goedkoop, snel en eenvoudig. Denk er wel aan dat staal tot 3% chroomgehalte probleemloos te bruineren is.

Gratis verzending vanaf € 125

Veilige Betaalmethode

Prijs/Kwaliteit!

14 dagen bedenktijd!

Design by InStijl Media | Powered by Lightspeed RSS

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »