• firedog Lopend konijn

firedog Lopend konijn

Informatie

speciaal ontworpen voor het trainen van stabiliteit - bedekt met konijnenbont

Deze speciale dummy is ontwikkeld voor het trainen van stabiliteit. Het is ook geschikt om te trainen met afleiding - uw hond leert kalm te blijven in onverwachte situaties en blijft gefocust op zijn taak. Lopend konijn simuleert perfect de situaties tijdens de jacht.

Instructies: Steek de metalen haak stevig in de grond. Trek het rubberen touw vervolgens uit en strek het uit met de dummy, dit kunt u eenvoudig maken met een plastic knevel van de dummy. Laat de dummy los. Wees voorzichtig vanwege de hoge snelheid van de dummy.

Gemaakt van hoogwaardig duurzaam materiaal, volledig bedekt met konijnenbont, bruikbaar met trainingsgeur.
Dimensies:
Lengte: ca. 32 cm
Diameter: ca. 7,5 cm
Gewicht: ca. 360 g
Metalen haak: ca. 43 cm
Rubberen touw: ca. 10 m

Let op: Dummies zijn geen speelgoed en zijn niet bedoeld om te spelen en te slepen! Dummy vervangt het trainingsspel en het doel ervan is het trainen van ophaal- en jachttraining. Laat uw hond niet onbeheerd achter met de dummy en laat hem niet kauwen.

Als de dummy's nat zijn na het trainen, laat ze dan vrij in de lucht drogen, niet in direct zonlicht.
Om een ​​mogelijk letsel aan u en uw hond te voorkomen, dient u regelmatig de status van uw trainingsapparatuur te controleren. Als u schade ontdekt, gebruik deze dan niet.

Gratis verzending vanaf € 125

Veilige Betaalmethode

Prijs/Kwaliteit!

14 dagen bedenktijd!

Design by InStijl Media | Powered by Lightspeed RSS

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »