• 12MP FULL HD 1080P Wildcamera
  • 12MP FULL HD 1080P Wildcamera
  • 12MP FULL HD 1080P Wildcamera

12MP FULL HD 1080P Wildcamera

  • 180,00 Incl. btw

  • Beschikbaarheid: Niet op voorraad
  • Levertijd: Onbekend

Informatie

De WildGuarder® Guard1 zal dag en nacht hoogwaardige beelden en video opnemen wanneer er iets binnen bereik komt van het activeren van de unieke infraroodsensor. Deze camera ondersteunt een volledige FO van 90 graden met een indrukwekkende trigger-tijd van 0,6 seconde om alles vast te leggen dat erlangs dwaalt of afdwaalt.

De eenheden schakelen automatisch tussen de dag- en nachtmodus, afhankelijk van het omgevingslicht en nemen beelden of video op in totale duisternis met behulp van de infrarood led-array.

De WildGuarder Guard1 werkt op slechts 12AA-batterijen en ondersteunt time-lapse en is programmeerbaar om te werken vanaf 10 seconden - 24 uur om een foto te maken op dag of nacht op grote afstand. Vanwege hun gevoeligheid kunnen ze beter worden gebruikt in gebieden waar op 10 meter afstand van de camera weinig vegetatie zou kunnen bewegen. Loodsen, zeecontainers en meer stedelijke omgevingen zijn ideale locaties voor deze camera.

Nu 12MP-kleurenfoto's en HD-video overdag en zwart-witfoto's of video's nachts. Ondersteunt standaard time-lapse-technologie snapt automatisch foto's met vooraf ingestelde intervallen. Veldscan geeft langetermijnobservatie van uw voedselpercelen en veldranden. De timerfunctie is programmeerbaar om alleen in een specifieke periode van de dag of nacht te werken. Met de merknaaminstelling kunt u locaties in de foto's coderen, zodat gebruikers van meerdere camera's de locatie kunnen bepalen wanneer ze de foto's op een computer bekijken. Datum, tijd, temperatuur en maanfase kunnen in elke foto worden gestempeld.

Uitstekende opnamekwaliteit
De WildGuarder® Guard1-serie maakt foto's en video's in verschillende resoluties, die u zelf kunt aanpassen. Kies tussen 5, 8 en 12 megapixels voor foto's. U kunt video's opnemen in VGA-kwaliteit, HD (720p) of Full HD (1080p). Onze nieuwe DarkMotion Freeze-technologie zorgt samen met de zwarte LED's en de infraroodsensor voor uitstekende opnamen overdag en 's nachts. 

Gratis verzending vanaf € 125

Veilige Betaalmethode

Prijs/Kwaliteit!

14 dagen bedenktijd!

Design by InStijl Media | Powered by Lightspeed RSS

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »