Thermacell

In de afgelopen 20 jaar heeft Thermacell miljoenen mensen beschermd tegen de schadelijke effecten van insecten.
 
Thermacell biedt bescherming tegen muggen in een zone die muggen tot 5 meter afstand houdt en ze stopt voordat ze je kunnen lastigvallen of bijten. De zone-afstotende technologie van Thermacell elimineert de noodzaak van rommelige lotions of sprays, zodat u en uw gezin vrij kunnen genieten van het buitenleven, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over muggen of de schade die ze kunnen veroorzaken. Thermacell-afstotende apparaten worden aangedreven door een kleine brandstofpatroon of een oplaadbare batterij en bieden een effectieve en efficiënte geurvrije bescherming tegen muggen. Als je net als wij van het buitenleven houdt, maar niet van muggen houdt, koop dan een Thermacell-repeller.
 
Thermacell biedt ook verlichting van teken. Thermacell Tick Control Tubes zijn de gemakkelijke, geen spray manier om hertenteken met de ziekte van Lyme te doden en de tekenpopulatie in uw tuin te verminderen. Deze biologisch afbreekbare tubes zijn niet schadelijk voor kinderen, huisdieren of het milieu. Thermacell Tick Tubes werken samen met de natuur om jonge teken te doden voordat ze mensen en huisdieren kunnen schaden. Elke tekenbuis kan honderden teken per seizoen doden.

Gratis verzending vanaf € 125

Veilige Betaalmethode

Prijs/Kwaliteit!

14 dagen bedenktijd!

Design by InStijl Media | Powered by Lightspeed RSS

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »