numaxes

Een beetje geschiedenis

NUM'AXES, meer dan 20 jaar geleden opgericht, ontwerpt en produceert high-tech accessoires voor huisdieren.

NUM'AXES werkt in nauwe samenwerking met katten- en hondenexperts om zijn nieuwe producten uit te werken en ervoor te zorgen dat zij de eigenaren van huisdieren volledige voldoening schenken en ook het welzijn en de veiligheid van huisdieren garanderen.

Een goed opgeleid huisdier zal zijn eigenaar gelukkig maken en zal zijn plaats vinden in de maatschappij van elke dag. Het is een plicht voor eigenaren van huisdieren om hun huisdier te trainen. Het is ook een plicht huisdieren te respecteren. Op deze manier verkrijgt u de beste relaties tussen huisdier en eigenaar.

NUM'AXES ontwerpt eenvoudig te gebruiken, geavanceerde apparaten in verschillende gebieden om de veiligheid op elk moment te garanderen.

In 2010 heeft NUM'AXES een jonge start-up, EYENIMAL, overgenomen om zijn bestaande assortiment te vergroten en zo nieuwe verkoopkanalen te openen met kansen in de dieren- en dierenmarkt. In 2014 werd EYENIMAL INC opgericht in New-York om in nauw contact te blijven met Noord-Amerikaanse klanten.

Sinds 2015 heeft NUM'AXES haar assortiment producten voor buiten- en natuuractiviteiten verrijkt met trailcamera's, een monoculaire nachtkijker, een laser-afstandsmeter, een verrekijker ...

Gratis verzending vanaf € 125

Veilige Betaalmethode

Prijs/Kwaliteit!

14 dagen bedenktijd!

Design by InStijl Media | Powered by Lightspeed RSS

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »