LTL acorn

Zhuhai Ltl Acorn Electronics Co., Ltd. is een hightechbedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van digitale parcamera's. Onze camera's kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, waaronder jacht, bewaking van de beveiliging en onderzoek naar dieren in het wild.
 
Opgericht in 2010, hebben we met succes onze eigen productlijn ontwikkeld en zijn de trotse eigenaar van het geregistreerde handelsmerk "Ltl Acorn". We voeren marktanalyses uit en baseren onze R & D op de geavanceerde technologie van vandaag in het veld. Onze constante nadruk op productkwaliteit en voortdurende inspanningen op het gebied van innovatie hebben ons geholpen de reputatie van consistentie en betrouwbaarheid te verkrijgen, evenals een schat aan ervaring in productontwerp.
 
Ons bedrijf is momenteel ondergebracht in twee locaties, één bestaande uit de productassemblagelijn, hoger management en verkoop, en de andere hosting van de geavanceerde SMT-productieapparatuur geïmporteerd uit Europa.
 
Sinds de oprichting heeft ons bedrijf zich gestaag ontwikkeld met een enorme groei van de verkoop op de markt en een aantal nieuwe productseries. We zijn dankbaar dat we de steun van onze klanten gedurende het hele proces hebben, en we zullen trouw blijven aan ons bedrijfsbeleid om te leiden in technologie en innovatie, om kwaliteit en klantenservice te garanderen en eerlijke zakelijke praktijken te volgen.

Gratis verzending vanaf € 125

Veilige Betaalmethode

Prijs/Kwaliteit!

14 dagen bedenktijd!

Design by InStijl Media | Powered by Lightspeed RSS

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »