FX airguns

FX Airguns werd in 1999 opgericht door Fredrik Axelsson in het kleine pittoreske stadje Mariestad, Zweden. Als gepassioneerd luchtbuksenthousiasteling was hij constant op zoek naar de beste luchtbuks die er was. Toen Fredrik niet vond wat hij zocht, begon hij aan de reis om het luchtbuks van zijn dromen te maken. Twee decennia later is hij daarin meer dan geslaagd.

Het zeer bekwame FX-team (met Fredrik aan het roer) heeft sinds het kleine begin meedogenloos geavanceerde technologieën geïntroduceerd die de luchtbuksindustrie naar een nieuw tijdperk hebben gedreven waarin FX Airguns wereldwijd als een industrieleider worden beschouwd. Hoe ingewikkeld hun wapens ook zijn, de filosofie achter hun creaties is vrij eenvoudig; op alle mogelijke manieren het meest uitzonderlijke luchtgeweer leveren; en zo hebben ze.
FX Airguns zijn liefdevol handgemaakt door een team van meer dan 50 Zweedse ambachtslieden en ingenieurs die hun vaardigheden tot in de perfectie hebben aangescherpt; en luchtbuksliefhebbers wereldwijd hebben terecht veel van hen verwacht. Een FX Airgun zal de fabriek niet verlaten voordat deze grondig is getest in alle aspecten van zijn meesterlijk ontworpen capaciteiten. FX Airguns bieden superieure nauwkeurigheid, betrouwbare consistentie en zijn opmerkelijk stil, efficiënt en extreem krachtig. Het is onvermijdelijk dat FX Airguns bekend staan ​​om hun concurrentie met gemak te overtreffen.

Hun lijst met verdiensten is lang. FX Airguns zijn sinds de oprichting een pionier voor de luchtbuksindustrie. Ze hebben meer patenten, unieke innovaties en zijn technologisch geavanceerder dan elke andere luchtdrukfabrikant die tegenwoordig bestaat.

De ruggengraat van FX Airguns is en blijft altijd hun diepe passie voor de luchtbukssport en hun drive om beter te presteren dan gisteren. Met nieuwe technologie die altijd de grenzen verlegt van wat mogelijk is, wie weet welke ongelooflijke luchtbuksen er nog moeten worden uitgevonden, in de wieg van de geesten van Mariestad.

Gratis verzending vanaf € 125

Veilige Betaalmethode

Prijs/Kwaliteit!

14 dagen bedenktijd!

Design by InStijl Media | Powered by Lightspeed RSS

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »